Dagarna som gått

Dagarna rullar på, mycket på jobbet.. 
I onsdags va det jobb på förmiddan, kalas för svärfar och hoppträning på kvällen, hade ridskolehäst den här gången med. 

Torsdags så jobbade jag delat och det bara krångla för mig. Juan red jag på kvällen, galoppera lite i båda varven och det kändes bra. 

Igår jobbade jag ett kort pass 6.30-12. Gjorde rutinerna och sedan åkte jah till stallet, A fick rida Juan då hon ska rida när jag är i Göteborg. Åkte hem, åt mat och sov en stund. Vid 7 åkte jag och älsklingen till stallet tog in hästarna och fodrade alla. 

Trött kossa 

22 mars

Inte långt kvar tills man åker till Gbg horse show! Åker på lördag :D 

Igår när älsklingen kom hem så fick jag en stor fin blombukett och bjuden på resturang ❤️ 

Idag vakande jag vid 8, blev att äta frukost i sängen och kolla på nyhets morgon. Hörde om det hemska i Bryssel, förstår inte varför folk måste göra så!! 

Blev stallet vid 10, mockade, red, tvättade och städade garderoben , lite ordning bland alla grejer ;) Juan fick trava över lite travbommar idag och det gick bra. Va i stallet 5 timmar idag, haha va tiden gick. Åkte hem och åt mat. 

När älsklingen kom hem från jobbet så gick vi ut o plockade påskris. 
Imorgon är det jobb igen och hoppträning. Bättre än Ernst ;)


5 år

Idag firar jag och älsklingen hela 5 år ❤️ Helt sjuukt va tiden går!! Älsklingen har hittat på något tills ikväll så de blir spännande och se va de kan va. 

Blev en liten kvällsridning igår i ridhuset skritt jobbade va 20 min. Idag red vi ut på slingan en halvtimme, Juan va nästan lite för lugn idag ;) travade två små sträckor. Efter ridningen putsade jag sadel, träns, sadelgjord, stövlar och jodphurs :) åkte till Willys och handlade, hem igen åt mat, diskade och sov en liten stund. Nu har jag tvättat bilen och grejat lite ute i trädgården. Majsan va också med ute o hjälpte till :)


Följ min blogg med Bloglovin