4 september

Uppe tidigt fast man är ledig.. Ute va det dimmigt och grått men ganska varmt. 
 
Cyklade till stallet, mockade och de. Tog in Juan och gjorde iordning honom och så red vi ut en liten sväng. Skritta nästan hela rundan, trava 2 små sträckor. Efter stallet så cyklade jag hem. Började göra mat och sen åkte man till jobbet vid halv 1. 
 
Jobba idag på Kårtorp. Mjölkade till 4 och sen slutade man. Duschade och sen åkte man hem. Har fikat med älsklingen och med pappa och hans fru. Nu ligger man i soffan med värme filten på :) 
 
Imorgon blir det jobb på Kårtorp och på kvällen ska jag och Juan träna för S :) 
 
Mysig tur med Juan idag :) 
 
Kram Elsa 

gårdagen..

Gårdagen va en riktigt skitdag.. På morgonen va jag i stallet och det gick ju bra. Juan fick nya skor och va ledig. 
 
Åkte hem, handla, åt mat och sen åkte man till jobbet. Skulle fodra korna men det gick inte så bra.. Mattan som fodret åker på rulla inte så chefen fick komma så han fodra. Klockan börja bli mycket.. 
 
Tog in korna och ko 1039 kunde inte bestämma sig vart hon skulle stå men tillslut va det ett bås som passa damen! Skulle få igång fodermaskinen det gick inte så det fick chefen också ta...... Börja mjölka och när jag skulle ta 1039 så sparka hon mig rakt på låret och det va inte skönt! 
 
Sen gick mjölkingen bra men kände att jag ville bara hem.. Men när mjölkningen va färdig så duschade jag och åkte hem. Kom hem la mig i soffan och åt mat sen låg jag där resten utav kvällen ;) 
 
Väldigt skönt! eller inte.. Blåmärke och en liten lårkaka.... 
 
 
Kram Elsa
 

1 oktober

Då va det redan oktober, tiden går ju så sjukt fort! Bara 2 månader kvar till julafton ;) 
 
Imorse gick jag upp tidigt, tog på mig stallkläderna och åkte till stallet. Mockade, nytt vatten och foder. Tog in Juan och gjorde iordning honom för en ridtur. 
 
Red en liten sväng, va kallt idag så tårna frös! Trava en liten sträcka, resten utav rundan skritta vi.. Efter ridningen fick han gå ut i hagen, jag sopa stallgången och sedan åkte jag hem. 
 
Satte mig i soffan med värmenfilten på och åt frukost. Efter 9 åkte jag till jobbet. 
På förmiddan mockade jag kalvboxarna, la in ny halm, sopa och sen va det lunch. 
 
Efter lunchen va det rutiner och sen vid 4 började jag att mjölka. Slutade lite efter klockan 6, duschade och sen åkte jag hem. 
 
Nu sitter man vid tvn, blir nog att sova snart.. 
 
Kram Elsa
Följ min blogg med Bloglovin