29 - 30 april 1-2 maj

29/4 - Tisdag. Va på kanalskolan hela dan och prata om kött. Vi fick se när en kock styckade lite och sen fick vi steka olika köttdelar, som ytterlår,innelår, ryggbiff m.m.. Åkte hem sen. Gick till stallet och greja med Pontiac. 
Hände inte så mycket mer. 
 
30/4 - Onsdag. Övningskörde på morgonen och det gick bra. Åkte till skolan sen. Hade grislektion och efter det så hade vi naturkunskap och historia men hade lämnat in mina uppgifter så jag slutade tidigt :) 
När Ronia va färdig så åkte vi hem till henne och åt lite mat. Efter det åkte vi till hästarna och red en sväng i skogen. roligt! :)  
Ronia va snäll och skjutsa hem mig sen :) Kom hem, duschade och åt god mat med pappa, Anneli och deras kompisar :) 
 
1 Maj - Då va det redan Maj! Sov lite längre idag. Åkte på vårmarknad och tittade :) Åkte sedan hem, åt mat och fikade i solskenet men det va inte så varmt :/ På kvällen gick jag till stallet och pysslade om Pontiac <3 Han fick prova att ha på sig barbackagjorden med stigläder. Drog upp ner stiglädren så han lär sig att det kan låta lite och att stigbygeln kan tryga lite på magen och sånt men han sköte det bra :) 
 
2/5 - Ingen skola idag, ledig! Gött!! Uppe tidigt. Städade och greja. Åkte till ridskolan och hämtade hästtäcken som blivit tvättade, täckena såg ut som nya, så rena! xD 
Åkte hem, forsatte att städa och sen gjorde jag inte så mycket mer.. 
 
Lille Pontiac <3 
 
Kram Elsa
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Följ min blogg med Bloglovin