10-15 maj

10-12 maj - Sista skoldagarna, gjorde inte så mycket, fikade och sånt på lektionerna. 
 
13-14 Maj - Hade hemligresa så vi åkte vid halv 9 tiden. Åkte först till en grisgård i Vingåker och kollade där. Åkte vidare sen till Hallstahammar och kollade där vi skulle bo på en camping :) Åkte sen in till Västerås och där gick vi och lekte inne på Prision Island, riktigt roligt! 
Åkte tillbaka sen till campingen, grillade och sen va det lite skriv lekar x) 
 
Nästa dag så va vi uppe tidigt, åt frukost, packade och sen så åte vi till Uppsala och tittade på Ultunna (SLU). 
En kille som pratade om utbildningar på skolan och sedan fick man välja om man ville åka till deras forskiningcenter och titta eller kolla på deras nya universitet djursjukhus. Jag och några kompisar gick och tittade på djursjukhuset, sjult stort!! Jättefin smådjursklinik med många rum med röntgen, ultraljud och undersökningsrum. Kollade sen hästkliniken och den va så fin och gigantisk! 
 
Åkte sen till Örebro, åt mat och sen åkte vi hem. 
 
15 maj - På morgonen tränade vi på utspringet och sången. Åkte sen till Frida, åt mat och sedan gjorde vi iordning oss för studentmiddan med rockabilly/50-tals tema :D Riktigt roligt att se alla elever och lärare gjort sig så fina! 
 
Va först en välkomnst drink och sen så gick man in till aulan och det va dukat så fint :)) Sen va förrätt och det va nachos med sås och kycklingvingar.. Mycket underhållning i mellan med musik och utdelning av blommor till lärare. 
Huvudrätten va en god hamburgare och till efterrätt va det chockladmilkshake och  lemonpie :) 
Va slut vid 11 tiden på kvällen, åkte hem och sen la man sig. 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Följ min blogg med Bloglovin