3-6 mars

3/3 - Måndag. Jag och Ronia åkte till hästarna och mocka, fixa mat och red ut en sväng, riktigt roligt! Blev en härlig galoppsträcka vid sjön :) När vi skulle åka till skolan så funka inte fjärrlåset till bilen så vi fick inte igång bilen och det va ju mindre kul.. När vi va färdiga i tid. Men bilen öppna sig till slut och vi kunde åka. 
 
Kom lite försent.. Hade svenska och engelska. Efter skolan åkte jag till stallet och greja med Pontiac :) Hände inte så mycket mer. 
 
4/3 - Hade lantbruksdjurspecialisering hela dagen. Prata om klövar på kor och får. Efter lunchen så gick vi ner till lagårn och va med när dom klövverka korna, jag fick vara med och binda fast benen åt klövverkaren och det gick bra, alla kor va så duktiga :) Efter skolan åkte jag hem och sen hände inte så mycket mer. 
 
5/3 - Onsdag. Hade grislektion på morgonen, fixade våran powerpoint, ska ha en redovisnng med min grupp. 
Efter lunch va det historia prov som gick jätte dåligt och efter det va de svenska. 
Åkte hem efter skolan och greja. 
 
6/3 - Började tidigare idag, hade matte idag istället för på fredag. Efter matten hade jag naturkunskap. Hade matte sen igen och och efter det sluta man. 
Åkte hem, släppte in hästarna och borsta lite snabbt på Pontiac <3 Cyklade hem, åt mat, packa, åkte till Willys och handla lite. Älsklingen skjutsa mig till skolan, va hos Jerika och hade det trevligt :) Har svintur hela helgen.. jättekul! 
 
Kram ElsaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Följ min blogg med Bloglovin