23 - 24 mars

Gårdagen, sov till 10 ungefär.. Fint väder ute :) Åt frukost, byte om, sen gick man ut och hämta planteringsjord och planterade om mina blommar som står inne. 
Cykla till stallet sen, hämtade Pontiac och borstade på honom i den sköna solen. Träna på lite på att han stannar när jag stannar och såt. Ställde honom lite i stallgången så han lär sig att man kan vara inne lite själv utan kompisar ;) 
 
Släppte ut honom i hagen sen igen. Cyklade hem. Hjälpte Emil lite ute och hämta jord, rättade till gräsmattan som har blivit lite uppkörd.. Duschade och hjorde oss iordning sen för att åka hem till Emil och fira hans pappa som fyllde 50 år. Åt smörgåstårta och glasstårta, gott! 
 
Åkte hem sen, titta på film och sen la vi oss. 
 
Idag va det skola igen efter en lång helg.. Hade svenska idag men ingen lärare och hade inget att göra så gjorde inte så mycket. Efter maten hade man engelska, kolla färdigt på en film (Twelve years a slave) och sen hade vi en liten dikussion om filmen vad vi tyckte om den och sedan så sluta vi. Lite onödig skoldag men kul att träffa kompisar :) 
 
Åkte hem till farmor och Emil kom så åt vi våfflor och prata lite :) Åkte hem sen och nu ligger man i sängen och ska sova. Skola imorgon med.. 
 
Kram ElsaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Följ min blogg med Bloglovin