21 & 22 mars

21 mars - Firar 3 år med min underbara älskling! Jag gick upp tidigt, bakade scones och gjorde amerikanska pannkakot, riktigt gött! 
Packade, duschade och gjorde oss iordning för att åka på en hemlig resa som älsklingen hade fixat! <3
 
Vi åkte till Göteborg, när vi kom ditt så gick vi till hotellet. När vi där så berättade Emil vad vi skulle göra, först middaag på Hard Rock Café och sen gå och kolla på musikalen Rock Of Ages!! SÅ ROLIGT!!!!! 
 
Gjorde oss iordning och så gick vi och åt god mat. Efter det gick vi till hotell rummet, kolla lite på tv, prata och sen gick vi till Rodeo och kolla på musikalen :) Så himla bra va den!! Massa grym musik och rolig! 
 
När den va slut och vi va tillbaka på hotellet va kl 12 på natten.. Väldigt tröött efter en lång dag. Gjorde oss iordning för att sova men kolla lite på tv innan vi somna. 
 
22 mars - Vakna kl 9. Gick ner till resurangen och åt en god frukost. Packade våra väskor, cheka ut och gick sen till stationen.... Åkte hem med tåg, va hemma vid 2 tiden. 
Elvira kom en stund så prata vi lite om allt mellan himmel och jord! Efter att hon åkt hem så åt jag och Emil mat och gick sedan ut en sväng i det fina vädret! Katteb Murre följde gladligen med :) 
 
Kom hem sen och nu ska man snart lägga sig.. Men först blir det att kolla på film i sängen med älsklingen och ha de mysigt <3 
 
 
 
Kram ElsaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Följ min blogg med Bloglovin