4-8 maj

4/6 - Onsdag. Jobbade. Skrapade formar, gav kalavarna mat och vatten och mjölkade. Åkte till farmor sen efter jobbet. Gjorde inte så mycket mer.
 
5/6 - Torsdag. Fick jobba idag med :) Det regnande idag så jag och A sopade logen, gjorde rent mjölkanläggningen och rören så det blev så rent och fint :) Tog hand om kalvarna och sedan så mjölkade vi. 
 
6/6 - Fredag. Ledig idag. Sov till 10- halv 11 riktigt skönt. Slappade mest hela dagen. Städade och plockade lite hemma. Hälsade på Pontic och klappade på honom <3 Gick och la mig sen. 
 
7/6 - Lördag. Jobbade på Kårtorp. Mjölkade och efter det mockade jag, skrapade fållan. Gav kalvarna ensilage och sen så tog jag inte lite djur och vid 1 tiden började vi mjölka igen. Slutade kl 2, åkte hem och sov en liten stund. Sen så pysslade man lite hemma, Diska och gjorde mat. 
 
8/6 - Söndag. Jobbade idag med. Va mest ute hos kalvarna och fixade allt dät. Hämtade kor imellen åt. Mockade och fodrarde dom korna som står på BB. Åkte hem, jag och älsklingen åt glass och sen la jag mig en stund, efter det fixade vi det sista på balkonggolvet. 
 
Åkte till farmor sedan och sov där :) Jobba nästan hela nästa vecka! :)
 
Kram ElsaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Följ min blogg med Bloglovin