Massa regn!!

Det har regnat hela dagen men det behövs! 
Idag har har man inte gjort mycket, städaded badrummet riktigt ordentligt så nu är det rent! Dammsög och moppade överallt.
Ja annars har man inte gjort så mycket mer.. 
 
 
 
Kram Elsa
 
 

26-27 juni

26/6 - Torsdag. Jobbade idag :) Mockade rent kalvboxarna ute och sen så sopade jag foderbordet och gjorde rent det. Sen så var det lunch. Efter lunchen så åkte vi och hämta en ko som skulle snart kalva, hon gick på så snällt i transporten o så åkte vi hem. 
 
Gav kalvarna mjölk vid 2 tiden, tog in korna efter det.  Gjorde iordning för mjölkning och sen va det fika. Vid 4 så började jag mjölka. Efter mjölkningen så släpte vi ut korna, städade, duschade och sen kom älsklingen och hämta mig. Kom hem, åt mat och sen slappa man...  
 
 
27/6 - Fredag. Ledig idag.. Jag och min katt Murre sov lite längre idag, det va skönt :) Det regna och åska lite ute så jag städade och tittade på vampire diaries.
 
Men efter regnet så kom det lite sol! Cyklade iväg till stallet och tog in Pontic. Han stog så snällt o lugnt i stallgången själv :) Borstade lite på honom sen fick han gå ut i hagen igen. 
Cyklade hem sen och när jag kom hem så började det att regna igen! Ja sen gjorde man inte så mycket mer. 
 
 
Kram Elsa
 

Bilder på Pontiac från 30 maj

Hitta ett rådjur påväg till stallet
 
 
 
Pontiac och Delailah 
 
Gillar att vara nära kameran! Inte lätt att ta kort xD 
<3
 
Finaste pojken! <3
 
Följ min blogg med Bloglovin