Varmt och skönt väder!

Dålig uppdatering här igen men så är de... 
 
Förra veckan hade jag semester, vi var i Norge! :) Åkte på söndag morgon v 29 och kom hem på fredan v.30. 
Vi åkte Trollstigen, färja till Geiranger, åkte genom Jotumheimen och sen till Oslo. 
När vi kommer till Oslo på torsdagen så klart så har det kommit terrorhot! Men vi hittade en parkering i Oslo med mycket om och men.. 
Det va väldigt varmt, typ 32 grader. Vi letade efter hotell där vi kunde sova över natten. Det blev Scandic hotell och vu fick ett jättefint rum mitt i centrum! 
 
Vilade lite på rummet och sen gick vi ner till staden, åt mat och kollade i affärer. Gick tillbaka till rummet sen och det va väldigt skönt att få sova i en säng efter att ha sovit i bilen 3 nätter.. 
 
Vi vaknade vid halv 9 nästa dag. Åt frukost och sen gick vi och kollade på kyrkan i stan och sedan i mer affärer. Köpte mig en picknicfilt och en vinterluva som kan ha i vinter när man rider från XXL :)
 
Vi checkade ut kl 1 och sedan åkte vi till Göteborg. Kom till tullen men va inget svårt att komma ut från Norge men in såg lite svårare ut det va lång kö.. 
 
Kom till Göteborg, åkte till Freeport. Kolla i affärer där men va inget jag hitta. Åkte hem sen... 
 
 
Har börjat jobbat nu denna vecka. Det har inte hänt så mycket mer just nu,..
 
En av dom mycket fina utsikterna vi såg :)
 
Kram Elsa

15 - 17 juli

15/7 - Tisdag. Började jobba kl 10. Gjorde det vanliga, gav kalvarna mat, sopa, gjorde rent foderbordet. 
Sluta vid 6 tiden. Åkte hem och gjorde inte så mycket mer. 
 
16/7 - Onsdag. Jobba. Vi flyttade över några kvigor till en annan hage och det gick snabbt och smidigt! :) 
Åkte tillbaka till lagården och gjorde det vanliga. När jag åkte hem så gick jag in på Lidel och handla åt farmor som är förkyld. Köpte med lite fika ;) Hämtade också mitt körkort! :D 
 
Åkte till farmor, vi fika lite och sen kom älsklingen på sin motorcykel. Jag och älsklingen åkte sen till hamnen och åt en glass :) <3 
 
Åkte hem, slappa lite vid tv:n och sen gick man och la sig. 
 
17/7 - Torsdag. På jobbet så gav jag kalvarna kross och vatten. Gjorde rent foderbordet och båsen. Sopade lite överallt och gjorde rent på logen. Tog personalrummet och moppade golven. 
 
Mjölkade vid 4 tiden, va färdig vid 6 tiden. Tog ut korna, gjorde rent gången och sen gick man och duscha. Åkte hem. Åt mat och sen cykla man till stallet och hälsa på Pontiac i hagen :) Gick och kolla på lilla fölungen i hagen först och då kommer Pontiac travandes och ska hälsa på honom x) sötis! <3 
 
Cykla hem sen och gjorde inte så mycket mer. 
 
 
Kram Elsa
 

14 juli

Idag är det måndag. Uppe halv 9, åt frukost och gjorde mig iordning för att åka till jobbet. 
Åkte vid halv 10. Kom ditt, sopa foderbordet, gav kalvarna kross och sedan gick man ut och började blötlägga plansilon. Lunch vid 12. 
 
Efter lunch spola jag silon. Vid 2 tiden gav jag kalvarna pulvermjölk, tog bort gamalt foder på foderbordet och sen så tog jag in korna, band fast dom. Gjorde iordning för mjölkning. Skrev upp korna och tryckte in nummerna i fodermaskinen.
Fika och sen ut och spola det sista i plansilon. Så nu är den ren så andra skörden ska kunna tas in imorrn. 
 
 
Sluta vid kvart i 7. Duscha och sen åkte man hem. Har ätit mat och nu kollar man på tv :) 
 
Kram Elsa
 
Följ min blogg med Bloglovin