20-21 februari

20/2 - Sovmorgon! Börjar inte förns kl 13.00 :D Men tog fel buss ändå.. skulle ta en buss som går 11.50 men tog en som gick 10.50 xD menmen.. Gick till Frida och va lite där innan vi gick till skolan. 
 
Kom till skolan, hade naturkunskap.. Gjorde lite på våran redovisning som vi ska ha i mars för skolan men jag va i själv i min grupp idag.. Bara den lektionen jag hade så jag åkte hem sen. 
 
När jag kom hem så sov man en liten stund ;) Gick till stallet och greja med Pontiac på kvällen, tränsa igen och det gick bra :) 
 
21/2 - Äntligen fredag! Hade matte hela dage..T R Å K I G T ! Slutade kl 12. åkte med Lisa och Filip som skjutsa hem mig. Kom hem, gosa lite med älsklingen och sen åkte vi till stan och gymma. Riktigt gött att träna! 
Efter det åkte vi till Karlssons och köpte en hänglås och knoppar till våra nattduksbord. 
 
Åkte hem och greja lite. Ja sen gjorde man inte så mycket. 
 
Kram Elsa

Saknar dig! <3

Saknar dig galet mycket! Saknar alla stunder i stallet, våra galopp turer i skogen.. Våra underbara dressyr och hoppass! 
Du gjorde alltid ditt bästa ända tillslutet <3 
Vi har haft våra upp och många nedgångar men du va ändå min pärla! 

Det va du som gjorde att jag orka med mina dagar, mitt liv..  dig kunde jag prata med även fast jag inte fick några svar, du fanns alltid där <3 

Nu har det gått 2 månader och 4 dagar utan dig.. 
Skulle göra allt för att få tillbaka <3 
Mitt hjärta mitt allt <3 
Jag hoppas verkligen du har det bra där uppe i det blå

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3 


19 februari

Hej! Uppe tidigt och åkte till skolan.. Hade gris lektion först prata om slaktsvin och sånt. Efter lunchen hade jag historia och svenska. 

Efter skolan så gymade jag o älsklingen och det gick bra :) åkte hem sen, åt mat och rände i pannan. Nu har man duschat och ska snart sova :) 

Målat om våra nattduksbord vita, blev nöjd ska bara byta knoppar :) 

Kram Elsa 

Följ min blogg med Bloglovin