Helgen

I lördags (23/8) va jag och älsklingen i Skövde :) Åkte till Elins Esplanad och kolla lite där, kolla efter skor till mig men hitta inga.. Fanns bara stövlar men jag ville ha typ sneakers men hitta inget :/ Gick till Elgiganten sen och äntligen köpte jag mig men en ny bärbar dator! :) Fick några presentkort på studenten så nu slog jag till ;) Min gammla dator har börjat lägga av.. Köpte mig en vit HP dator :) 
 
Åkte till Rusta sedan och köpte vaccumpåsar så vi kunde lägga in våra duntäcken. Åkte hem, cykla till stallet och mockade, och red ut en sväng. Vi galoppera lite mer idag och det tyckte han va roligt! Han körde ner huvudet lite och gjorde ett litet bocksprång, hahah knasen! 
 
Efter stallet så va det städning hemma. Provade vaccumpåsarna och dom funkade ju bra :) 
Sen på kvällen blev det film och tända ljus :) 
 
På söndag tog vi oss en sovmorgon.. Greja lite hemma.. Jag och älsklingen åkte och hämta en fin tv-bänk som vi hitta på blocket och det blev jättefint! :D På eftermiddan åkte jag och pappa till mitt jobb och hämtade en halmbal som jag köpt och det va precis att den fick plats xD 
Åkte till stallet med den, mockade och gjorde iordning blev ett snabbt hej till Juan och sen åkte jag hem. Gjorde kvällsmat och kolla på tv. 
 
Så nöjd! :D 
 
Kram Elsa
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Följ min blogg med Bloglovin