Gårdagen och idag

Gårdagen så sov man länge, va riktigt välbehövligt! Gick till stallet, mocka och gjorde iordning.. 
 
Tog in Bingo och gjorde iordning henne. Precis när vi skulle rida ut så börja det att regna! Menmen vi red vidare iallafall. Möte en läskig traktor tyckte Bingo men stanna så hon fick titta på den och så red vi vidare. Kom tillbaka till stallet, vi va mycket blöta! 
 
Släppte ut henne i hagen. Hittade våran gammla stallkatt som vi hade ett tag i stallet, han satt under trakton. Tog in honom i sadelkammaren och torka honom, han va jättemysig! Han sprang hem sen och jag åkte också hem. 
 
Kom hem, byte om till torra varma kläder, gosa ner mig i soffan med älsklingen och titta på tv <3
 
Idag så sov man till 10 tiden. Jag och Anna gick till stallet, länge sen man träffa henne! Vi prata, gjorde iordning stallet. Tog in Bingo och gjorde iordning henne, Anna red henne lite i paddocken och det gick bra :) 
 
Gick hem. Jag och älsklingen råkade ta en liten tupplur ^^ Tände i pannan och gjorde mat. Duscha och nu ligger man i soffan och slappar.. 
 
Kram Elsa

Mycket dålig uppdatering!!

Här va det dålig uppdatering men har  mycket annat! 
19/10 - Lördag. Va i stallet. Red ut en sväng på Bingo. Städa och greja hemma., 
 
20/10 -Söndag. Stallet, red ut. Putsa och greja. Packa lite inför Elmia. Jag och Emil fira lite tidigare 2 år och 7 månader. 
 
21/10 - Måndag. Skola, hade engelska och svenska. Åkte hem. Mocka och gjorde foderpåsar. Sa hej då till Bingo. Åkte hem packa, duscha och sen åkte man till Töreboda och sov över hos Theresia och Evelina :)
 
22/10 - Uppe tidigt och åkte iväg till Elmia :) När vi kom fram så fick vi börja att fixa alla 260 boxar till korna! Lägga ut sågspån och halm. Väntade på alla kor. Dom kom vid 3 tiden. Vi hade 3 kor från skolan och sen tog vi hand om 10 kor från Vikings genetic. Vi tvättade alla kor och sen klippte vi dom. Sen så åt vi mat och la oss. 
 
23/10 - Onsdag. Uppe tidigt. Började mjölka dom, sen tvätta vi dom och klippte dom sista korna. Mässan öppnade kl 10. Vi gick runt lite på mässan, åt mat. Alla somna som stockar sen i husvagnen ;) 
 
24/10 - Torsdag. Gjorde samma som gårdagen.. Ja vi gjorde en massa men det va så mycket så man kommer inte ihåg nu ;) 
 
25/10 - Fredag. Uppe vid 5. Tvättade alla kor och gjorde iordning dom korna som skulle in i ringen. Skolans ko 477 Asta vann sin klass! :D riktigt roligt! Ja, vi tig hand om korna hela dagen. La oss sent och sov riktigt gött. 
 
26/10 - Vi gjorde samma som gårdagen.. Några gick showmanchip, det gick rätt bra faktiskt :) Vi packade ner alla saxar m.m till släppet när mässan va slut och gick till husvagnen. Dom andra gick och bowla men jag hade så ont i huvudet så jag la mig. 
 
27/10 - Uppe vid 6 tiden. Började mocka ut alla 260 boxar, riktigt jobbigt! Packade alla saker och åkte hem. 
Kom till skolan, packade ut ur bilen och släpet. Älsklingen kom och hämta mig och Alice :) Skjutsade hem Alice, sen så åkte vi hem. Duschade och kollde på film med älsklingen men va så trött så jag gick och la mig efter halva filmen ;) <3 
 
Kram Elsa
 
 

Gårdagen :)

Igår så va det mycket att göra! Tog vanligt skolkort, spexfoto och sen beställde vi våran studentmössa!!! :D inte billigt men man tar ju studenten bara en gång! 

Efter skolan va i lagårn och greja inför elmia koutställning nästa vecka :) 
Älsklingen hämta mig på skolan, åkte hem.. Tänd i pannan, åt mat , kolla på grey's anatomy, duscha och sen la man sig. 

Jag och Alice när vi prova mössor! :D <3

Kram Elsa 
Följ min blogg med Bloglovin