dagarna som gått..

dålig uppdatering har vart lite jobbigt dom här dagarna..
 
26/11 -Tisdag. Skola, åkte till Örnro där semin stationen är. Kolla hur dom tog sperma från tjurar, hur dom hade det, en förelässning och sen fick vi se några fina tjurar :) Intessesant! 
Åkte hem sen, gick till stallet red Bingo i paddocken och det gick bra. Gick hem sen och gjorde inte så mycket mer.. 
 
27/11 -Ledig från skolan idag. Åkte till Husaby med Bingo då hon har blivit halt igen.. Därför har ridningen varit så lugn. Va där vid 9 tiden. Veterinären gjorde böjprov och Bingo visa att hon va halt. Longera henne och släpa bakhoven igen.. Vi prata men det finns inget att göra för Bingo. Skrev papper till försäkringsbolaget och se vad dom säger. 
Kom hem igen, släppte ut Bingo i hagen. Mocka och sånt och när alla hade gått från stallet så bara det brast för mig det va då det börja smälta att min fina häst inte ska vara kvar hos mig! Satt bara och grät.. 
 
Kom hem, la mig i sängen och titta på datorn. 
 
28/11 - Åkte till skolan för att komma på andra tankar. Hade företagsekonomi, historia och idrott, På idrotten så gick jag en sväng men Theresias hund Majken , mysigt <3 Efter skolan hoppa jag av hos farmor jag och pappa låna hennes bil och övningskörde. Åkte till stallet, mocka, borsta på Bingo och Pontiac. Gick hem, åt mat och sen gjorde man inte så mycket mer. 
 
Kram Elsa

25 november

Idag så är det måndag igen. Hade engelska och svenska. Efter skolan så cykla man till stallet. 
Mocka, fixa foder och bytte vatten. Tog in hästarna med dom ville inte in först men när man skramla med havre så kom dom ;) 
 
Va så hårt i paddocken så skritta bara lite. Efter ridningen så borsta jag lite på Pontiac och sen cykla man hem. 
Åt mat, tände i pannan och nu ligger man i soffan och dricker en kopp te och kollar på tvn men älskling <3 
 
 
Kram Elsa
 

ojoj dålig uppdatering!!

Här va det väldig dålig uppdatering men har vart lite annat. Skriver lite kort om veckan. 
 
16-17 - Helg. Uppe i tid. Cykla till stallet. Mocka, fixa foder. Tog in Bingo och red ut en liten sväng. Efter stallet så gjorde man sig iordning och åkte till Skövde med älsklingen och Elvira :) Kolla efter dammsugare ;) Hitta en till slut! Kolla lite i affärer men hitta inget speciellt. Elvira sov över och vi kolla på film och prata :) 
Söndagen så sov man. Skjutsa hem Elvira och sen åkte man till stallet, gjorde det vanliga. Red ut en sväng med M och det gick bra. 
 
18-22 -Skola hela veckan. En massa lektioner. Hände inte något speciellt. Hade utvecklingssamtal på tisdagen efter skolan och det gick bra. Åkte till mamma på fredagen, red ut en sväng först på Bingo. Va i stallet hela veckan, mocka och det. Ridit Bingo i paddocken och borstat på Pontiac. 
 
23-24 - Underbara helg! Jag och lillasyster va nere på stan och kolla :) Jag och mamma va ute och övningskörde och det gick bra. Söndagen så sov man.. Ute och gick i det fina vädret.  Pussla med lillasyster. Jag fick köra nästan hela veckan hem och det gick bra men lite läskigt! Åkte till stallet, mocka och fixa foder. Gick med Bingo lite i paddocken va så hårt så gick inte att rida. Men gjorde lite halter och såna övningar från marken. 
 
Borsta på Pontaic och myste <3 
 
Kram Elsa
 
Följ min blogg med Bloglovin