29 - 30 mars

Igår så var jag uppe vid halv 7, tvätta håret. Älsklingen gick upp sen och så åt vi frukost och gjorde iordning oss. Vid kvart i 8 så va vi i stallet och hjälptes åt att mocka o fixa foderpåsar. Åkte sedan iväg till Elmia :D
 
Va där strax efter 10, kom in rätt fort. En massa fina bilar och motorcyklar! Vi köpte 4 fina tavlor med Elvis Presly och en gammal pepsi reklam skylt som vi ska hänga upp, älsklingen köpte också en tröja till sig :) Efter att gått där ett par timmar så åkte vi Ikea. Vi tänkte bara köpa tavelramar och en klocka men det blev lite mer.. ;)
Vi köpte:
- klocka
- tavelram
- kontorlampa
- lampskärmar
- förvaringslådor
- stekpanna
- grytunderlägg
de tror jag va de ;) Efter de så åkte vi hem. La oss i soffan och slappa, kolla på film..
 
Idag sov man till 9, cykla till stallet. Mocka o fixa foderpåsar. Tog in Bingo och gjorde iordning henne. Longera henne i paddocken men inspänningstyglar. Hon jobbade på fint. Hon tyckte de va jättekul att få galoppera xD
Släppte ut henne i hagen sen, gav nytt vatten och hö. Cykla hem sen. Byte om och så och sedan så åkte jag o älsklingen hem till honom. Va lite påsk kalas, med god mat :)
 
Åkte hem sen igen, jag packa och så åkte vi till busstaionen. Jag åkte till Skövde och tog sedan tåget vidare hem till mamma. Åkte på kalas igen och åt påskmat. Efter maten kolla vi påskbrasa. Åkte hem och nu ligger jag i sängen och ska sova.
 
God natt
Kram Elsa
 
Följ min blogg med Bloglovin