27-28 juni

27 juni - Torsdag, sov till halv 10. Åt frukost o kolla på vampire diaries. Greja lite och sen gick jag till stallet vid 5 tiden. Tog in Binngo, hon fick äta lite havre och vila innan träning. Gjorde iordning henne vid halv och red fram lagom till S kom :) 
Hade markarbete med 2 bommar svängda i volt. Mycket svårt men gick bättre. Hoppa ett räcke på slutet och det gick bra :) 
 
Svampa av Bingo och släppte ut henne i hagen sen. Cykla hem och va med älsklingen :) <3
 
Idag va man uppe vid halv 10. Åt frukost och sen cykla jag till stallet. Tog in Bingo, hon fick äta havre medans jag tog fram bommar. 
 
Longera henne med upphöjda bommar. Bingo tycker det är väldigt tråkigt att bli longerad och blir inte alls framåt.. Men vi kämpa på. Gick ut en sväng och skritta av. 
 
Släppte ut henne i hagen och jag cyklla hem. Klippte gräset. Pappa och sambo kom, hjälpte dom att tvätta båten, tog en paus och åt pizza :) Forsatte sen med båten. 
 
Nu gör man inte så mycket. Får se om jag väcka älsklingen som skulle vila en timme efter jobbet man han har sovit 2 timmar nu... 
 
Kram Elsa

Gårdagen och idag....

Gårdagen så lekte jag med lillasyster, åkte ner till stan och kolla den stora rean på Vero Moda, köpte mig en tröja och ett par trosor :) 
 
Fika med mamma o lillasyster,, åkte hem sen och börja städa mitt rum som blev mycket fint! Hade städ ryck så dammsög hela huset och moppa :) Lillasyster städa också sitt rum :)
 
Kolla på vampire diaries sen och slappa ;) :) 
 
Idag så sov man länge. Åt frukost och sen måla med lillasyster och kolla på film :) Åt mat och sedan så gick vi ut en sväng. Åkte till Skövde och möte Emil där :) <3
 
Åkte hem med honom, handla, gjort mat och nu så kollar man på tv :) <3
 
Ingen ridning idag, det bara regnar o regnar! :( 
 
Kram Elsa

20-24 juni

Dålig uppdatering men det är ju sommarlov då har man inte tid att sitta vid datorn ;) 
 
20/6 - Torsdag. Va i stallet, gick ut en sväng med Bingo. Gick hem, städa o greja innför midsommar. Baka en tårta och sen så kom älsklingen hem från jobbet. Kolla ett avsnitt på Greys anatomy. 
 
21/6 - Uppe tidigt. Cykla till stallet. Tog in Bingo och red ett dressyr pass på henne. Hon va riktigt jobbig! Skulle bara springa för att slippa jobba men ien ibland så gick hon fint. Släppte ut henne i hagen och sen cykla jag hem. 
 
Duscha och gjorde mig iordnng. Gjorde iordning potatis och sen så kom de folk :) Satt ute på altanen och hade de riktigt trevligt :) 
 
22/6 - Uppe tidigt igen. Gick till stallet. Tog in Bingo ställde henne i boxen så hon fick äta lite havre. Jag gick ner till paddocken och tog fram bommar, travbommar med olika avstånd. Gjorde iordning Bingo och red henne. 
 
Hon gick väldigt bra idag. Mycket halvhalter o tempoväxlingar. Efter ridningen fick hon gå ut i hagen och jag gjorde mig iordning för att åka på kalas, farmor fyllde år. 
 
Fick smörgåstårta och jordgubbstårta :) Mycket gott! Jag o älsklinge åkte sen hem och kolla på tv ;) 
 
23/6 - Söndag. Sov länge idag, väldigt trött. Gick till stallet och red Bingo ett litet pass men när vi nästan va färdiga så börja det ösregna!! Blev pisseblöt! Menmen... 
 
När det sluta så cykla jag hem. Duscha och så. Älsklingen kom, han sov o jag kolla på tv... Åkte sen till mamma. 
Åt mat och sen så gjorde jag inte så mycket mer.. 
 
24/6 - Sov länge.. Åt lite frukost, lekte med lillasyster och sedan gick vi ner till stan. Kolla i affärer och sen gick vi hem. Åt mat, lekte. Gjorde inte så mycket mer.. 
 
Kram Elsa
 
Följ min blogg med Bloglovin