29-31 januari

Hehe dålig uppdatering här ige, tokigt! ^^
 
29/1 - Tisdag, upp tidigt och iväg till skolan. Hade lantbruksdjur x2, samhäll, matte och sist studieverkstad.  Älsklingen skjutsa mig till stallet. Hjälptes åt att fixa iordning allt och sen så åkte vi hem. Bingo fick vara ledig. paddocken är så blöt o tråkig och det regna..
 
Kom hem, åt mat, duscha och sen så la vi oss <3
 
30/1 - Onsdag. Skola, hände inte så mycket. det vanliga. Flum med kompisar och lite tråkiga lektioner ;)
Åkte till stallet efter skolan. Gjorde iordning foderpåsar. Gjorde iordning Bingo sen och longera henne. Hon tyckte det var jättetråkigt att springa i den blöta, geigga paddocken. Men hon jobbade på bra.
 
Gick hem sen, kolla på tv m.m :)
 
31/1 -  Torsdag idag. Hade företags ekonomi i 3 timmar.. Sedan så var det lunch och då fick vi chockladfondant till efterrätt! :D :D
 
Efter det så hade vi religion, kolla på någon konstig film. Slutade sen men jag, Evelinan, Theresia och 2 till gick ner till laggårn och klippte kor. En tjej som kan mycket om sånt kom och friska upp minnet på oss :) Skol SM snart igen ju :D
 

Älsklingen kom och hämta mig o Evelina, skjutsade in henne till sin lägenhet. Sen så åkte vi till stallet.
Jag mocka och fixa foderpåsar. Va alldeles för trött för att rida.
Nu sitter jag i sängen och kollar på datorn :)
 
Kram Elsa
 
 

27-28 januari

Gårdagen så sov man länge. Gick till stallet på en gång. Mockade och fixade foderpåsar. Tog in Bingo och red ut sväng, det gick bra, några grejer som var läskiga. Skrittade på långa tyglar och en liten travsträcka.
 
Kom tillbaka till stallet, pysslsade om henne lite. Släppte ut henne sen igen och gick hem..Diskade, tvättade och sen så kolla jag på Vampire Diaries säsong 4 som börja i lördags men hade spelat in! :D Gjorde inte så mycket mer.
 
Idag så var det skola igen. Nu har jag svenska men gör inte så mycket. Ska snart hem och då blir det stallet. Tänkte putsa och klippa mannen på Bingo som blivit lite lång.
 
Kram Elsa
 
 

Grattis Pontiac!

Igår så fyllde lille killen 1 år! :D V tiden går fort, kommer ihåg när vi kom till stallet och Bingo höll på att föla!
 
 
 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin