27 februari

Uppe halv 6 idag med. Åkte iväg till praktiken..
 
Matade kalvarna och några var lite besväliga idag, suck! Mocka o greja sen. Veterinären kom och avhorna kalvar så va med lite där. Åt mat och sen så var kl redan 1 och då var det mjölkning igen så mjölkka lite innan jag sluta :)
 
Farmor va snäll och hämta mig idag :) Kom hem, bytte om och åkte vidare till stallet. Mocka och fixade foderpåsar.
Gick ut en sväng med Bingo i det sköna vädret :) Gick hem sen och nu ligger jag i soffan och slappar..
 
Kram Elsa

23-26 februari

23/2 - Lördag, sov länge.. Va väldigt täppt i näsan och svårt att prata men det gick över sen :)
Låg inne hela dageb och vila. Kolla på tv och datorn ;) Senare på kvällen så kom C bror, fru och barn och så åt vi god mat o kolla på melodifestivalen.
 
24/2 - Söndag, sov länge idag med. Åkte till lillasysters farmor o farfar och åt mat. Åkte sedan till badhuset då lillasyster hade simskola. Åkte vidare till Skövde och där möte älsklingen upp mig och så åkte vi hem :)
 
Åkte till stallet men det var mockat o färdigt så åkte hem igen. Greja lite hemma och sedan så åt vi pizza o hade det gött :) <3
 
25/2 - Måndag. Uppe halv 6 och åkte iväg till praktiken! :) Det första man ser när man kommer in i laggårn är en ko som kalvar men kalven kommer baklänges! Vi trodde den var död men den levde men det var knappt!
 
Matade kalvarna, mocka, putsa fönster och dom var jätte sktiga! Vid 1 tiden så sluta jag och gick till bussen.
Kom hem, åt mat och gick sedan till stallet.
 
Mocka och fixade foderpåsar. Red ett dressyrpass på Bingo i paddocken. I början så var hon lite dum men i slutet så gick hon jättebra! :D Gick hem, åt mat och sen så la jag mig.
 
26/2 - Idag så var man uppe tidigt igen.. Mata kalvarna, tvätta hinkarna och mocka hos dom uppbudna korna. Gick och smågreja lite och sen så sluta jag.
 
Kom hem, byte om tog in ved och sedan så gick jag till stallet. Mockade och det först. Tog in Bingo och longera henne med inspänningstyglar. och hon gick riktigt bra :)
 
Kom hem, tände i pannan och nu ligger jag i soffan o slappar :)
 
Kram Elsa
 
 
Följ min blogg med Bloglovin