Gårdagen och idag

Igår så jobba man. Gav kalvarna mjölk och sånt. Mjölka lite på eftermiddan och sen sluta jag. Åkte direkt till stallet. Mocka och fixa foder. Tog in Bingo, borsta sen gick vi ut en sväg men det börja ösregna! 
 
Åkte hem sen. Åt lite mellanmål och sen städa jag o greja. Kolla på tv, åt mat sedan. Gjorde inte så mycket mer. 
 
Idag sov man till halv 11, underbart! Kolla på EM fälttävlan och sen cykla jag till stallet. Pappa kom med pellets. Mocka och la in pellets. Borsta på Bingo och sen gick vi en sväng. Cykla hem sen. 
 
Åt lite våfflor och nu ligger jag i soffan och slappar.. 
 
Kram Elsa

27-29 augusti

27/8 - Tisdag. Jobba, Gjorde det vanliga. Åkte hem. Jag och älsklingen gick till stallet, mocka och gav Bingo metacam, sista dagen. 
Farmor kom till stallet, åkte med henne hem. Gjorde inte så mycket mer. 
 
28/8 - Onsdag. Jobba, gav kalvarna mjölk, foder m.m. Åkte hem. När jag kom hem så fick jag jätte ont i ögat! Kunde inte blinka eller blunda! Gjorde svin ont! Vi sköljde och greja men gjorde så fruktansvärt ont! Emil skulle åka iväg så hans mamma fick komma o hjälpa mig. Det försvann sen så de va riktigt gött!
 
29/8 - Torsdag. Uppe tdigt, åkte till jobbet. Gjorde det vanliga. Åkte direkt till stallet, mockade och fixade iordning. Gick ner till hagen för att hämta Bingo och då ser jag att hela stngslet är nere och 2 stolpar har gått av! 
 
Hästarna tycker de är jätteroligt... Bingo ville gärna hoppa över till andra sidan men de fick hon inte! x) Ringde S så hon fick komma och hjälpa mig. Men det gick bra och jag åkte hem. Gjorde lite kvällsmat o matlåda. La mig sen. 
 
Kram Elsa
 
 

23-26 augusti

23/8 - Fredag. Jobba 5 till 2. Mata kalvar, mjölka lite. Åkte till stallet, mocka och gav metacam till Bingo. Åkte hem, städa och gjorde iordning i partytältet till min 18 år fest :D Gick o la mig. 
 
24/8 -Älsklingen skjutsa mig till jobbet. Gjorde det vanliga. Sluta kl 2. Älsklingen hämta mig och så åkte vi en snabb sväng till stallet och gav Bingo medicin. Åkte hem och gjorde iordning allt för fest! 
 
Kom folk runt och så grilla vi o prata :) Riktigt kul att träffa klasskompisarna :) <3 De åkte hem vid halv 2. Gick o la mig sen. 
 
25/8 - Sov länge idag. Slippa och spakla i sovrummet, har börjat på 3:dje väggen nu. Gick sen till stallet. Mocka och borsta på Bingo. Gick ut en liten sväng och gav metacam. Gick hem. Städa och plocka ihop borderna och körde iväg dom. 
 
Kom hem igen och så la man sig. 
 
Idag så va man uppe halv 4 och åkte till jobbet. Riktigt kallt idag!! Greja i gammellagårn och väntade på att mjölken skulle bli färdig till kalvarna då programmet inte startat i mjölktaxin.. Så gav kalvarna mjölk vid 8 istället dom va riktigt hungriga! Släppte ut lite kor och sen så sluta man vid 2. 
 
Kom hem. Jag och älsklingen gick till stallet och mockade och sånt. Gick hem, sov en liten stund. Slipade bort rester av spaklet och måla :) 
 
Nu ligger jag i sängen och ska sova.. 
 
God Natt 
Kram Elsa
Följ min blogg med Bloglovin