29 augusti

Idag var man uppe tidigt igen.. Gjorde mig ordning och sen så gick jag till bussen.
 
Hade först studieverkstad, gjorde inte så jätte mycket där efter det så hade jag djurens biologi, prata om foder och hur det ser ut i grisar, häst och kossans mage, lite intressant.
 
Mat och sen så hade jag gården. Jag och F fick putsa en gärde och det gick bra, lite tråkigt ;) När det var färdigt så fick jag köra en traktor med släp, väga vagnen och det och sen töma vagnen med vete i torken, gick bra :)
 
Sluta efter det. Åkte till stallet och gjorde iordning Bingo för en ridtur. Men idag så såg Bingo monster och skulle inte alls gå!
Men tillslut så gick det när vi fick draghjälp av hästen Anna. På vägen låg det 2 stora rör och på andra sidan låg det 2 betonglock och Bingo visste inte vad hon skulle ta sig till! xD
Hon skutta åt ena hållet och sen andra och sen tog hon ett hopp och så kom vi vidare, knashäst! x)
 
Kom tillbaka till stallet,oskadd! Släppte ut henne sen och jag åkte hem..
 
Kram Elsa

trött efter skolan..

Kommit hem från skolan för en stund sen..
 
Idag så börja vi med Marken o växternas biologi, föreläsning.. Efter det så var det lantbruksdjur teoretiskt, prata om foder det var lite intressant :)
Efter maten var det bara 2 lektioner kvar.. På svenskan så prata vi om repotage och det ska vi skriva en, inte roligt.. Sista lektionen så hade vi religionkunskap men vi satt i en ring och så fick vi ta en bild som låg på golvet och prata om något roligt minne.
 
Åkte hem, älsklingen hämta mig på stationen och så åkte vi hem :) <3
 
Bingo får vara ledig idag, regningt och kallt, känns att det börjar bli höst! :(
 
Kram Elsa
 
 

första skoldan...nu andra..

Jaha, igår va första skoldagen.. Hämta nycklar och sånt i aulan och träffa alla kompisar som man har saknat! :D, lite klassråd i aulan och sen så var det lektion.
 
Hade gården och jag, Alice o Filip fick köra tröska! Jag fick börja och det var riktigt roligt  men det är lite man ska tänka på, t.ex att bakdäcken svänger mycket mer och då får man akta så man inte kör in i en traktor (A)
 
Kom hem, stallet, vid 7 tiden. Red ett pass i paddocken och Bingo fick jobba! Lite stretig i början men sen så släppte hon fint :)
Älsklingen hämta mig i stallet och så åkte vi till farmor och åt lite kvällsmat, gott!
 
Idag så är man uppe med tuppen! Ska snart åka till bussen.. Idag är det många lektioner men det ska nog gå bra :)
 
Kram Elsa
Följ min blogg med Bloglovin