Bilder på stallet!

Nu kommer det liter bilder på stallet, före och efter bilder :)


Bingos box!


Sadelkammaren


stallet :)Paddocken :D

31/1

Usch va jag har varit deprimerad idag! :( Men idag så var det skola, på hemkunskapen så gjorde vi pastasallad med kyckling blev gott :) Kom hem sent, byte om till stallkläder direkt, va ju inte så hungrig när man kom hem..
Mockade och la in Bingos mat, M tog in hästarna lite tidigare för F och Anna skulle på träning och då var Anna tvungen att få vila lite. Fixade resten av fodret. Borstade på Bingo och tvätta henne i bak, brunstig -.- Tvättade rent svansen! Borstade lite på Zorro sen <3 Han ville bara ha godis hela tiden xD 
Gick hem sen i mörket.. 
Nu sitter man här och lyssnar på musik som vanligt! Kan det aldrig hända något ovanligt ? xD 
Blir nog snart att göra lite kvällsmat! 

 

Nessie <3


Kram Elsa

30/1 söndag..

Hej på er! Idag har det väl inte hänt något specielt (som vanligt).. Blev inget åkande till varken Jula eller Skövde, tänkte att det är bättre att jag sparar till Göteborg Horse Show! :)
Men va i stallet och gjorde det  vanliga, smörjde också tränset och sadeln ordenligt, blev ingen ridning.. paddocken är lite för isig.. Gick hem och fika lite ;) (Y)
Tog några kort på hästarna som jag beställde hem för ett tag sen och tog en plastficka, gick till stallet igen och satte in några kort i plastfickan och satte fast det på garderobs dörren, fint blev det :)
Skulle igentligen städat huset men så blev det inte, åkte till farmor och åt mat..
Har duschat nu och nu sitter man så klart framför datorn och lyssnar på lite musik.


Anna & Lemonboy :)

Kram Elsa
Följ min blogg med Bloglovin